Topsham Garden Redesign2017-05-13T09:32:49+00:00

Project Description

The brief for this garden project in the new Topsham development was to create a garden from literally a blank canvas. The customer wanted a design with flowing lines to break up the square box shape and a large patio. The space needed to be transformed for the purpose of entertaining with the paved area positioned to catch the evening sun. The customer also requested that planting was minimal and low maintenance as they lived busy lives, and didn’t want to be a slave to the garden. I worked with the customer on the design as they wanted to be a big influence in the process, which I was happy to accommodate. The pavers used were Indian sandstone sawn yellow mint. The raised bedding was created out of vertical new sleeper posts. The project was finished off with a new quality turfed garden lawn and a happy customer. Another new build space transformed for summer!

Project Details